Ortak Zorunlu Yabancı Dersleri Muafiyet Sınavı Hakkında

Yabancı Diller Yüksek Okulu, Modern Diller Birimi tarafından yürütülen Ortak Zorunlu İngilizce derslerinin 2017-2018 Güz  dönemi Muafiyet Sınavları  ile ilgili bilgiler aşağıdaki şekildedir.

2017-2018 Güz dönemi için:

• Muafiyet Sınav başvuruları Hacettepe Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasından elektronik ortamda 5 – 15 Eylül 2017 tarihlerinde yapılacaktır.
  •  Muafiyet sınavı başvuruları http://www.oid.hacettepe.edu.tr/muafiyet/muafiyet.php adresinden yapılmaktadır.
  • Sınavlar, 18 Eylül  2017 Pazartesi  günü Beytepe Kampüsünde yapılacaktır.
  • Sınav salonları, sınav saati ve öğrenci listeleri gibi oturum bilgileri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası duyurularında elektronik başvurular bittikten sonra yayınlanacaktır.
  • Elektronik ortamda başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu

Modern Diller Birim Başkanlığı

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı

06800 Beytepe ANKARA